22 May, 2019 - 04:28
Menú

Comentarios

Va dir ...

--

Online?
Actualmente hay 36 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org

  :

1216 lecturas 
General

El Tribunal Suprem espanyol prohibeix a l'Audiència Nacional jutjar crims de lesa humanitat que no estiguen relacionats amb l'estat espanyol. O siga, podrem vorer per TV, repressions, agressions, violacions, assassinats, desnonaments de camperols, destruccions de la naturalesa, contaminació d'oceans, extermini d'espècies, etc, per part de multinacionals o països amb règims absolutistes tot induint-nos a mirar cap a un altre lloc per a, finalment, continuar la nostra particular vida quotidiana.

Podrem ser turistes o treballadors emigrats en llurs països i testimoni social d'iniquitats sense opció a que prospere cap denúncia que condemne i jutge aquestes permissives conductes que atempten contra la dignitat i els drets humans, contra la vida, per part d'institucions o mandataris d'aquells estats. Res, el Tribunal Suprem ens diu que "no passa res", que ja s'entendran entre ells, convidant-nos a continuar la nostra particular vida quotidiana.Tanmateix, ens assabentem de la venda de tot tipus d'armament a aquestes nacions dèspotes, de transaccions financeres o negocis amb aquestos tirans amb tota impunitat. En nom de l'economia capitalista la Llei calla... i ens aconsella continuar amb la nostra particular vida quotidiana.

La gran hipocresia dels països anomenats "desenvolupats" amaga, darrere els seus eufemismes, actes perversos i criminals, absents de qualsevol ínfim vestigi d'humanitat... eixa hipocresia que ens suggereix seguir vivint la nostra particular vida quotidiana.

Tots qui considerem el Planeta Terra com part del nostre cos formant un tot en relació, qui admeti'm no ser feliços en tant "l'altre" siga víctima de la injustícia, qui plorem d'impotència en vorer com destrossen ecosistemes, exterminen pobles i cultures, criatures i boscos... qui "habitem" aquesta mare terra, qui així pensem, dic, som pel "sistema" bojos fanàtics, indesitjables, radicals antisistema.
Però, realment, qui som? Simplement, aquells que no volem continuar vivint aquesta particular vida quotidiana eixida de l'evangeli capitalista.

El president de l'Audiència Nacional, Sr. Ángel Juanes, va dir en relació a la supressió de la Justícia Universal a l'estat espanyol:
"Los jueces no podemos estar en lucha contra nada: aplicamos la legalidad". Efectivament, apliquen vostès la legalitat, aquesta legalitat que provoca la injustícia en un món, de fet, estructuralment injust. Aquesta llei no és la Justícia!

Qui som en lluita contra aquest depredador "sistema polític, econòmic i social d'usos", sentim amor per la Vida, vivim amb humanitat, i això és el que ens dona forces per continuar suportant la repressió d'una llei cada vegada més insolidària i immunda responsable de crims de lesa humanitat, dels quals, per suposat, aquesta no vol saber-ne res.

És l'hora del Planeta, és l'hora de la Consciència Universal, de la vertadera Justícia.

Continuem lluitant perquè sentèncie ja!

Lluís Ronda (Dénia)
Miércoles, 30 Noviembre, 2011   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado

La noticia más leída en relación al tema General:
LA RIBERA EN BICI

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!