19 Jun, 2019 - 10:36
Menú

Comentarios

Va dir ...

-- Alejandro Font de Mora

Online?
Actualmente hay 335 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org

Categoría:

Los artículos publicados en esta categoría son los siguientes.

<   12345678   >


  : 906 lecturas 
General

Política és l'art de gestionar i organitzar la vida pública, és aquella activitat a través de la qual l'ésser humà "intenta" assolir la felicitat, aquest seu "criteri" de bé i justícia. És l'art de la convivència, de governar i sentir-se governat, allò que integra l'ésser humà en l'harmonia de la vida tot "aprenent" (a través de la virtut) a viure en comú (amb el creat) com a part d'un tot: aquesta diversitat que embelleix el món.

La política, doncs, no pot emancipar-se de la vida, és per aquesta raó que l'ésser humà també és un ésser polític. Així, polític és tota persona la praxi de la qual condiciona una "dimensió humana" en la gestió del sistema d'usos de la seua societat. L'ideal d'aquest polític sols es podrà realitzar a través de la virtut. La seua plenitud ha de forjar-se en la ciutat, però si el "sistema" democràtic és feble i injust i no deixa al polític sentir-se realitzat, aleshores aquest és víctima del desengany, la frustració i la impotència.


 
Lunes, 13 Julio, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   4 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 952 lecturas 
General

Probablement, la llei 15/97, responsable de donar entrada a l'empresa privada habilitant "noves" formes de gestió en el sistema nacional de salut, a banda de "constituir un importante instrumento de flexibilización y autonomía en la gestión sanitària", també ha de dotar d'una major dimensió moral en tot el seu àmbit sanitari, i per fer valer tal comesa caldria proposar-se aquesta mena de jurament HIPOCRÀTIC:

JO, EMPRESA PRIVADA QUE DISFRUTE DE LA CESSIÓ EN LA GESTIÓ DELS CENTRES DE SALUT PÚBLICA, PROMET:


- Consagrar la meua vida al servei de la humanitat evitant limitar les especialitats i els serveis.


 
Martes, 16 Junio, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1140 lecturas 
General

Avui, la nostra societat viu immersa en un sistema d'usos menat principalment per magnats de l'imperi del negoci, aquesta condició ha procurat el trasbals de tot tipus d'ideal de món basat en l'harmonia amb el medi i els valors humans, s'ha substituït aquesta font d'autèntica plenitud i felicitat de l'ésser per un succedani anomenat "diners". Aquest afer es reflexa, es viu i es duu a terme en la vida política.

L'economia sempre ha sigut un dels pilars essencials de la política, però aquest pilar fins ara hi havia intentat estar subordinat a la seua ètica i moral ideològica, sent aquest aspecte garant de la justa mesura en tot negoci humà relacionat amb el respecte i l'estima per la vida. Aquesta condició ha fluït amb naturalitat quan la democràcia ha estat més vinculada a la participació i la transparència col.lectiva a través de la dignitat dels seus representants o, el que és el mateix, quan el poble ha exercit el poder per l'autoritat.


 
Lunes, 08 Junio, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   7 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : ANEU-SE'N A L'INFERN! 1106 lecturas 
General

Els malparits van pel carrer tot rient mentre tu, integritat, t'avergonyeixes d'eixir.

La justícia fa del seu silenci rialla pels depravats, i pels cantons aquestos alcen les seues copes per brindar a la salut dels seus fiscals i de la democràcia. El dissolut embriagat d'impostura és saludat amb afany per una societat malalta a causa d'una pesta de ràdios i diaris sufragats per aquest mesquí capitalista. I mentre tota aquesta gentola ocupa el seu temps intentant controlar el sistema d'usos de les societats en nom dels seus negocis, tú, integritat, t'amagues a les golfes de la teua honestedat per evitar ser sotmesa.


 
Jueves, 28 Mayo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'ANEU-SE'N A L'INFERN!'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1205 lecturas 
General

Som a un sistema polític injust per dues qüestions: regir-se amb lleis vulnerables i ser exercit per individus que la vulneren (encara que tota llei és abstracta i susceptible de ser vulnerada). Aquesta afirmació ve avalada pels delictes, falses imputacions, imputacions indiciades i altres corrupteles que porten els seus farcells als corredors dels tribunals.

Quan la transparència és absent als afers de la gestió de la vida pública, quan la participació és substituïda per les decisions dels tècnics, aleshores el pillatge i la tecnocràcia partix en dos el pilar de la democràcia.I si a aquestes immoralitats afegim la més que sospitosa parcialitat i politització dels mitjans de comunicació, de la justícia i la religió, llavors cal parlar de la prostitució d'aquesta noció transcendental de la política anomenada virtut.


 
Sábado, 16 Mayo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 3432 lecturas 
General

"Nadie queda exento de decir tonterías, la desgracia es decirlas seriamente. Y si aquel que las proclama es político, ya es el colmo de la irresponsabilidad y la incompetencia asemejándose al patán. Pero si en vez de tonterías son falsas acusaciones, entonces es que no es político, sino un vil sujeto".

El Sr. Collado dijo públicamente y sin tapujos en Octubre de 2007 que "ni se me pasa por la cabeza apoyar una moción de censura", lo declaró después de respaldar una moción de la entonces oposición, encaminada a evitar la contratación como personal de confianza del anterior Gerente de Urbanismo, Juan Frasés.


 
Jueves, 14 Mayo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   9 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1012 lecturas 
General

"L'ull del meu sentiment modela amb fets digitals l'espontaneïtat del bé per crear bellesa. Jo ho anomene art"

I què m'importa a mi l'art?

"Sols allò que no es fa per estima pot damnar el nostre ésser"

Just per això soc milionari. Idiota!

"Sols qui té consciencia de les coses coneix l'estima"

Eh! Jo tinc consciència! En tot veig negoci!


 
Martes, 12 Mayo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : LUDUS MUNDI 1272 lecturas 
General

M'haveu convidat a jugar al vostre món i no vull. Soc d'aquí, el mateix que vosaltres, però no us reconec i, per tant, no participaré de les vostres partides.

El meu reglament és un altre.Ni vull competir ni vull saber-ne res de les vostres victòries, doncs aquestes paguen un preu molt alt, necessari per mantenir en forma el "sistema" mercè institucions financeres que dirigeixen les jugades en base als seus criteris, establerta mesura de totes les coses i negoci de l'imperi. Així cregueu triomfar tot alçant els braços per mostrar la medalla del progrés a dalt el pòdium instal.lat al llom de la pobresa i la misèria. I us aplaudeixen els miserables quan sona l'himne de l'extermini i l'exhauriment.

Qui s'heu cregut que sou?


 
Lunes, 04 Mayo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'LUDUS MUNDI'   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1051 lecturas 
General

Són moltes les ciutats on es viuen immorals episodis de ganduleria i pillatge polític que trasbalsen la vida quotidiana dels seus ciutadans, molts d'aquestos encetats per trànsfugues pocavergonyes que, sense representar cap porció de ciutadania, tanmateix tenen a les seues mans (o millor dit, a les dels seus mecenes els presumptes empresaris capitalistes, sobretot del taulell) el demà d'aquelles poblacions.

Aquestes pràctiques responsables de capgirar la voluntat ideològica d'una gran majoria de la societat, són la principal causa desil.lusió i desengany a l'hora d'anar a votar, així com del menyspreu que a la política demostren ja els nostres joves. Encara més quan se n'adonen de com en són humiliats, vituperats, condemnats, crucificats i foragitats polítics nobles i honrats a través d'indignes mitjans de comunicació comprats per a l'ocasió. Així tenim la casa política: plena d'artistes! Així tenim els models de ciutat: inhòspits!


 
Sábado, 18 Abril, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : RESSUSCITEM FUSTER! 1081 lecturas 
Llengua

El vent i les tempestes no trenquen el jonc del camí, doncs humilment doblega i ho deixa passar. El vell camí no el desfà el pas del temps, sinó el temps que passa sense fer ús d'ell. Tanmateix, a molts que no estimen aquesta terra, els molesten llurs joncs autòctons, i amb les seues traïdores i renegades mans, intenten arrancar-los de soca i arrel per poder trepitjar el seu hàbitat en nom de la "unidad", del progrés, la prosperitat i el bé comú. Però eixe bé comú no és la suma dels bens particulars de cada individu de la mateixa manera que la democràcia ja no és el poder del poble sinó d'uns quants que diuen representar-lo, nosaltres els donem l'autoritat i ells regeixen un poder "personal" que trepitja les nostres pretensions (potser ja ho deia Kant: la democràcia és el camí cap el despotisme). Com podrem retornar-lo a la col.lectivitat, companys?


 
Jueves, 16 Abril, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'RESSUSCITEM FUSTER!'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1045 lecturas 
General

"Quan el sistema econòmic i la ciència i la tècnica ja es necessiten mútuament per sobreviure, l'ésser humà reb en nom del progrés la seua almoina sense adonar-se'n víctima d'una instrumentalització mecànica dels seus sentiments amb fins exclusivament comercials"

Els països més desenvolupats del món, aquestos que s'investixen d'un poder polític, econòmic i militar preponderant anomenats G-7, convoquen cada any una cimera per decidir els destins de les societats i els seus recursos naturals amb el suport del BM (Banc Mundial), el FMI (Fons Monetari Internacional) i l'OMC (Organització Mundial del Comerç), tot conformant un "sistema" d'estructura burocràtica tecnòcrata-capitalista, universal i homogènia: parlem de globalització, de control, d'ordre mundial.


 
Miércoles, 18 Marzo, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : VALORS REPUBLICANS 1360 lecturas 
General

El temps de silenci, les privacions, la misèria i la humiliació: eixe terrible dolor que patiren durant molts anys aquelles mares i dones d'aquells lluitadors constitucionals que més mai no tornaren a les seues cases, em fan avui testimoni d'una dignitat perduda. Soc aquí per recuperar eixa dignitat, per recuperar eixa memòria, per recuperar una causa que és la meua causa!

Aquella guerra la començaren ells, aquells militars cruels, aquella dreta intolerant, aquella violència extrema que callava amb un tir a qui no pensava igual que ells. El company Indalecio Prieto deia: No imiteu eixa conducta! Us ho pregue! Us ho suplique! Davant la crueltat aliena, la pietat nostra... davant els excessos de l'enemic... la vostra benevolència generosa... No els imiteu!


 
Miércoles, 25 Febrero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'VALORS REPUBLICANS'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1175 lecturas 
GeneralEl poble valencià és, ara mateix, víctima dels resultats d'una política controlada per un sistema tecnocràtic i capitalista on el negoci és el seu únic fonament i fi. Aquesta visió general que es te de la persona i el medi amb el qual es relaciona com a simples objectes comercials, ha fet que prosperen les privatitzacions en tot àmbit. Així, hem perdut gairebé tot l'encant natural de les nostres costes, muntanyes, ports i camps en favor del formigó i les butxaques d'uns quants ganduls. S'ha foragitat d'una potada a centenars de valencians de les seues terres agrícoles en nom dels camps de golf, urbanitzacions i zones d'oci; s'assassinat gran part de la diversitat de recursos econòmics que teníem; la nostra llengua, cultura i identitat com a poble ha sigut vituperada i despreciada; els nostres fills donen classes en barracons tercermundistes; en els hospitals sistemàticament privatitzats som tractats sense cap tipus d'humanitat... i ara ens ve una crisi provocada per l'afany de lucre d'aquesta gentola que ens ha deixat un País Valencià aparador i façana de les seues maleïdes obres faraòniques i esdeveniments per a la plutocràcia conservadora, JA ESTEM FARTS
 
Viernes, 20 Febrero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : LA VEU DEL PLANETA 1312 lecturas 
General

“"El 50% dels boscos han sigut destruïts i l'altre 50% desapareix a un ritme d'uns 11'3 milions d'hectàrees a l'any. Cada 2 segons es devasta una extensió equivalent a un camp de futbol.

Dos terceres parts de l'ecosistema esta contaminat o depredat. Cada hora desapareixen tres espècies de flora i fauna, el ritme actual d'aquest extermini és fins a 200 vegades superior al normal. Hi han 17.000 espècies amenaçades d'extinció, més de la quarta part d'aquestes han desaparegut en els darrers 35 anys.


 
Miércoles, 11 Febrero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'LA VEU DEL PLANETA'   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1183 lecturas 
General

"La funció política es fonamenta en l'exercici de la seua dimensió plenament humana"... açò deuria ser així, tanmateix, sembla que no ens equivocaríem de molt si considerem l'actual política valenciana com una activitat tecnocràtica destinada a conquerir siga com siga el poder per tal d'exercir-lo amb finalitats mercantils.
Sembla que tot és reduït al seu aspecte econòmic: finances, informàtica, comunicació i propaganda en són l'ambient on es desenvolupa una mentalitat tecnocràtica que fa contemplar "la persona" com a objecte i fi comercial, foragitant la filosofia de contingut humanista inherent en les ideologies.
Els polítics que així actuen no són polítics, sinó el descrèdit de tota competència i la ruïna de la societat i el medi.


 
Jueves, 05 Febrero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 2465 lecturas 
Arquitectura i urbanisme

Sols en els últims 6 anys s'han formigonat vora 300 milions de m2 al País Valencià (365.000 cases a la província d'Alacant). Dels seus 470 Km de costa, 315 estan construïts (els promotors ja han esgotat aquest sòl). Més del 25% del sòl agrícola ha estat sembrat de ciment, la superfície de cultiu ha retrocedit en més del 50% des dels anys 80.

Aquesta desaforada política valenciana de ciment i formigó ens ha portat a ser líders en model de desenvolupament insostenible. Davant les més de 15000 denúncies de ciutadans afectats per una legislació poc transparent que transgredeix els seus drets, la Comissió Europea s'ha fet ressò i pretén condemnar Espanya després d'haver vingut a vorer "in situ" aquesta barbàrie capitanejada per uns agents urbanitzadors que no entenen de criteris ni de planificació (allò de les necessitats reals de la població ha esdevingut en un ambigu "interès públic" que alegra les butxaques al privat), i per descomptat, sense cap consideració respecte de l'explotació dels recursos naturals ni l'agressió al medi, contribuint així a accelerar l'erosió i el canvi climàtic.


 
Sábado, 31 Enero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   18 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1243 lecturas 
General

Em diuen que deixe de preocupar-me i que disfrute de la vida per aquesta raó: Déu, possiblement, no deu d'existir... val, i això que vol dir? Que puc i dec traspassar més enllà dels límits de la meua moral ontològica? O potser hi ha un model de comportament que és font de joia i felicitat humana i que ignore per creure en Déu? O estan insinuant que soc un amargat per condemnat a ser súbdit d'un Déu que castiga al foc de l'infern les meues possibles "llibertats"? O també, és possible que es referisquen al fet que la vida esta feta per viure la voluptuositat, l'hedonisme i la luxúria general en aquest món concupiscent del negoci, del consum i la globalització on, efectivament, no cap Déu?

Ho entenc, entenc perfectament a aquesta gent que ha encetat aquesta campanya. Si atenem al concepte de Déu que te l'església catòlica oficial i el seu exemple "d'exel.lència moral", de lliurament cap a la humanitat, encara els comprenc més.


 
Viernes, 23 Enero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : JA N'HI HA PROU!! 1039 lecturas 
General

Nosaltres, com a éssers humans que som , observem, discriminem i reflexionem per modelar la nostra idea o convicció personal que tenim respecte de tot fenomen.

Contemplem, doncs, el món. Aprofundim amb el seu model de societat i convindrem que vivim un món injust en la seua dimensió humana, ecològica i mediambiental. L'equilibri vital del nostre ecosistema ha sigut negligit i, en conseqüència, malmés. Sols hi ha una inveterada i indigna raó per la qual trenquem aquesta bella relació font i orige de tota forma de vida: el poder i el diner.


 
Viernes, 02 Enero, 2009
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'JA N'HI HA PROU!!'   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1057 lecturas 
General

Què fa al polític, els fets o les paraules? La realitat o la ficció? La sinceritat o la hipocresia? La moderació o l'abús? La tolerància o la intolerància? La responsabilitat o la incompetència? El respecte o la sobergueria? La discreció o la prepotència?

I és trist que haja de plantejar-me aquestes qüestions, el que dona a entendre que, almenys des del meu punt de vista i d'uns pocs anys fins ara (potser des del començament del "boom" immobiliari i la seua vomitiva herència), tinga la impressió que la majoria de polítics (sobretot els de zones turístiques) d'avui en dia no els mou un ànim impel.lit per una ètica o filosofia basada en els principis humans i el respecte universal, sinó que es mouen arrossegant-se darrere interessos personals encoberts amb la seua (efectiva!) eloqüència sofista: "La retòrica dona a l'home el poder de regnar sobre els demés i fer d'ells els seus esclaus", deia Plató... serà la democràcia, per a aquestos individus, una oportunitat d'or per dominar les masses amb les seues quimèriques converses?


 
Sábado, 13 Diciembre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1151 lecturas 
Llengua

Alguns ciutadans, sobretot aquells que creuen ser els més efervescents i valents en cos i ànima autoproclamant-se pulcres i immaculats hereus de la causa espanyola, manifesten el seu tedi vilipendiant altres llengües i cultures que no toleren de cap manera, tant més quan aquestes viuen dintre el (seu?) territori anomenat estat espanyol.

A aquestos particulars individus (per sort no tots som iguals) d'índole intolerable i insociable que semblen confondre Espanya amb Castella i per tant, allunyats del respecte a les demés nacionalitats, jo, Lluís Ronda, en defensa del meu estimat amic En Ferràn Giménez, vituperat per expressar-se en valencià a la Comissaria Nacional de Policia de Dénia, els convide a ésser receptors d'aquest missatge:


 
Jueves, 20 Noviembre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1209 lecturas 
General

LOS SINVERGÜENZAS

En estos prosaicos tiempos donde en todo se busca la ganancia, donde se anhela la fama y donde los poderosos dedican su tiempo libre a las peores maquinaciones con arrogancia y avaricia, vive su sociedad el castigo de la fanfarronería, los perjuicios de la irreflexión y la ruina de la insensatez.

Los nuevos caciques no solo compran terrenos, sino casas y mansiones políticas abiertas a "fulanos" dispuestos a medrar mediante la impostura y la fatuidad, serviles sujetos capaces de aplaudir sus miserias en tanto que encuentran placer en la traición y la venganza, propio de un carácter débil, mezquino y ruin.


 
Lunes, 10 Noviembre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   8 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1009 lecturas 
General

Aquesta gent actua i medra en l'obscuritat, a cara descoberta i sense carasseta, doncs la nocturnitat amb que s'han elaborat les seues normes ho permet.
En aquest ambient no hi pot haver transparència, és més, bull en ell una tolerància administrativa que porta a efervescència aquest pudent caldo de cultiu que ens ha portat la nit al nostre País.

L'ambició i avarícia de personatges que embruten amb els seus afers ajuntaments i conselleries, ha omplert amb més de 300 milions de metres quadrats de formigó el nostre litoral, les nostres muntanyes i els nostres camps en tan sols deu anys.

Mireu-los, allà van amb el seu trage i corbata aquestos homenets que disposen del nostre territori en nom d'un progrés social i econòmic líder... Líder en desenrotllament insostenible i en mal ús de l'exercici polític!


 
Martes, 21 Octubre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : CAL UN SOMRIURE A CADA INSTANT 1145 lecturas 
General

El camí de la vida no és fàcil. Sovint ens aparéixen, sobtadament, pedres de tot tipus de tamany que impedeixen seguir-lo. Cal, doncs, ser forts per no caure en el desànim, poder apartar-les i anar superant situacions.

La condició humana fa que els nostres sentits "individualitzen" la realitat donant llur enteniment i valoració als fenòmens o als fets, però, sols aquells que saben vore amb els ulls del seu l'esperit, són capaços de "donar-li a cada cosa la importància que te", doncs aprofundir en tot esdeveniment equival a vore les coses des d'una altra dimensió on son tractades amb eixe sentiment de pau, bé i estima que viu "eternament" en la nostra consciència.


 
Viernes, 17 Octubre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'CAL UN SOMRIURE A CADA INSTANT'   3 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : LA CUADRILLA 1563 lecturas 
General

Llamamos cuadrilla a un conjunto de personas convenidas en un fin común, así, el ocio une cuadrillas de amigos y la faena de trabajadores. Tampoco vamos a ignorar que el latrocinio y el timo condicionan cuadrillas de malhechores.
Sin embargo, hay otra cuadrilla de naturaleza astuta, confesional del más acérrimo nihilismo ético y moral, que avanza sus posiciones alentados por su particular grito usurpador: ¡el pueblo no tiene razón! así, con gran diligencia, se afanan en apariencias formularias con soluciones acomodaticias para arramblar gobiernos democráticamente constituidos en nombre de intereses superiores bendecidos por sus presuntos administradores de bienes, fatuos caudillos capitalistas depositarios de un concepto de verdad, justicia y pan advenido de sus inicuas y cicateras normas de explotación humana y planetaria.

Son las "cuadrillas" políticas, los apóstoles de la infamia.


 
Lunes, 06 Octubre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'LA CUADRILLA'   37 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : EL BOIG ISOLAT 1165 lecturas 
General

D'acord, soc un boig dimitit de societat, i què? Què m'importa a mi el que diguen aquestos instruïts i cultes tecnòcrates alienats? Sí, l'alienació és la forma en que viuen perquè s'han desvinculat de tot trencant amb la natura i l'univers, allunyant-se d'ells mateixos i prostituint el centre de les seues vides.

Estúpids erudits! Intenteu dominar la mort i el temps, un temps tecnificat i foragitat de l'ésser humà que no corre al ritme de la natura, sinó a la seqüència repetitiva de la màquina que us fa esclaus per haver-vos programat la vida com una carrera accelerada cap a un futur que mai no és arribat perquè el present mai no és viscut amb plenitud, sinó com a previsió, planificació, projecte i programació del que vindrà. I així viviu, com uns esperitats.


 
Jueves, 18 Septiembre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'EL BOIG ISOLAT'   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

<   12345678   >

EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!